Thursday, September 3, 2009

Jerman & Wanted!



Hari ini, tersangatlah bosan. Baru tadi dapat tahu yang aku ada tugasan penting Isnin ini. Paling mendebarkan aku sebab inilah pertama kali aku akan hadiri satu sidang akhbar untuk produk terbaru, jenama terbaru dari Jerman. Jerman!!!! Mak aih, sakit terus telinga aku memikirkannya. Jadi, aku perlu sediakan soalan-soalan yang mantap. Masalahnya, aku tak berapa faham tentang jenama yang baru ini, tambah pula aku perlu berdepan dengan orang firang (kulit putihlah tu). Apa-apa pun aku akan cuba yang terbaik.


* Saja suka-suka letak poster Wanted - Dead and Alive sebab aku tahu tak akan di tayangkan di pawagam Malaysia ini sebab bukan Dato' Shahrukh Khan yang berlakon(lagipun aku dah naik trauma tengok wayang). Sepatutnya ditayangkan di pawagam 18 September ini. Mungkin, lepas filem ini dah terbit dalam bentuk Dvd barulah aku beli. ORIGINAL!